diaris
  • Imprimeix

Presentació de l'Informe Anual sobre l'Estat de la Cultura i de les Arts 05_2017

El proper 22 de novembre es presentarà La Cultura,eix de les polítiques públiques.Informe anual sobre l'estat de la cultura i de les arts 05_2017.

08/11/2017 13:11
portada informe

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) radiografia anualment la situació del sector cultural i presenta l’informe al Parlament de Catalunya i els agents responsables de les polítiques culturals del país. Carles Duarte i Gemma Sendra, president i vicepresidenta del CoNCA, traslladaran el dimecres 22 de novembre les conclusions de l’informe de 2017 als mitjans de comunicació i el sector cultural, implicat en aquest estudi mitjançant un procés participatiu.

L’estudi inclou l’anàlisi de les polítiques culturals al país, cinc articles encarregats a experts en diferents matèries i un últim capítol amb les dades de la cultura, que el CoNCA recull des del 2013 per identificar, des d’una àmplia perspectiva, les tendències del sector a nivell econòmic i social. Conclou amb un conjunt de recomanacions i les actuacions més urgents a realitzar.

 

Lloc:Sala d'actes Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès a les 11 del matí.