diaris
  • Imprimeix

Canvi de data dels Premis Nacionals de Cultura 2018

L'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura tindrà lloc el proper dijous, 12 de juliol, a les 19:30 h Teatre Zorrilla de Badalona

11/06/2018 09:06
imatge

El lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2018, atorgats pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts i presidits pel president de la Generalitat de Catalunya, el M. H. Sr. Quim Torra, tindrà lloc el dijous 12 de juliol a les 19.30 hores, i no el divendres 29 de juny com s'havia previst. El canvi de data facilita l’encaix de les agendes institucionals, en les quals coincidia la convocatòria del CoNCA amb la participació de Catalunya com a cultura convidada a l’Smithsonian Folklife Festival, amb actes a Washington DC i Nova York.

 

Els Premis reconeixeran enguany la tasca de quatre entitats i sis creadors del país: les fundacions Pau Casals i Festa Major de Gràcia, el Centre de Titelles de Lleida, els escriptors Jordi Pàmias i Valentí Puig, els directors d’escena Josep Anton Codina i Albert Vidal, l’artista visual Fina Miralles, l’il·lusionista Hausson (Jesús Julve) i el digital Catorze. Els deu guardonats amb la màxima distinció del país en l’àmbit cultural destaquen per la singular empremta que han deixat en disciplines com la literatura, les arts escèniques i visuals i el periodisme.

 

 

Canvi de data dels Premis Nacionals de Cultura 2018 Dijous, 12 de juliol, a les 19.30 H. Teatre Zorrilla de Badalona