diaris
  • Imprimeix

Presentació de l'Avaluació estratègica de la fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana

Roda De Premsa per presentar l'Avaluació Estratègica de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana ( 2013-20216)

05/07/2017 11:07
avaluació Palau

El proper 3 de juliol es farà la presentació pública de l’Avaluació Estratègica de la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Catalna corresponent a les activitats de les exercicis 2013,2014,2015 i 2016. En l’acte, que es portarà a terme al Palau de la Música Catalna, s’exposaran les reflexions i recomanacions que se’n deriven de l’anàlisi de l’equipament i les seves activitats durant el període esmentat.

El CoNCA té encarregada per llei l’elaboració de les avaluacions estratègiques dels equipaments culturals de titularitat de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, l’entitat dissenyà una metodologia pròpia que està aplicant en l’estudi dels equipaments de caire nacional. A hores d’ara, el model s’ha implementat en les avaluacions estratègiques del MNAC, el Mercat de les Flors, el Consorci de l’Auditori i l’Orquestra, la Biblioteca de Catalunya i la Filmoteca de Catalunya, que han estat presentades al llarg dels darrers anys.

 

El CoNCA convoca els mitjans de comunicació a la roda de premsa per presentar el resultat de l'Avaluació Estratègica de la Fundació Orfeó Català- Palau de la Música Catalana (2103-2016)