L'educació i la cultura són dues cares d'una mateixa moneda. Ambdues tenen com a objectiu fomentar l'aprenentatge i el coneixement alhora que millorar la capacitat receptiva, reflexiva i crítica de la ciutadania. Conscient de la importància de dotar l'educació de la irrenunciable dimensió cultural, el CoNCA treballa per a l'estudi, l'impuls i el foment de l'activitat cultural en el sistema educatiu.

El CoNCA també centra la seva tasca en aquest àmbit en aportar eines d'anàlisi i propostes que propiciin el debat per a la millora de l'articulació interna del sistema d'ensenyaments artístics a Catalunya. En aquest sentit, l'organisme ha  elaborat, en compliment de les seves funcions, un informe sobre l'estat actual dels ensenyaments artístics i la formació vinculada al món de la cultura i al nostre territori. L'estudi  presenta una proposta cartografica a l'entorn de la diversitat i complexitat del sistema d'ensenyaments artístics professionals, especialment mitjans i superiors reglats, però també d'altra naturalesa, orientats a la professionalització de creadors i de perfils vinculats a l'àmbit cultural. D'altres vessants de l'informe aprofundeixen en aspectes legals,  i competencials relatius als ensenyaments artístics, així com les interrelacions que es produeixen amb el món laboral.

 

 

 

Data d'actualització:  21.03.2016

Vídeos de la Jornada L'ecosistema de la formació artística

S'han trobat 5 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
 Jornada L'ecosistema de la formació artística a Catalunya - Teaser
veure video
 Jornada L'ecosistema de la formació artística a Catalunya - Presentacio i benvinguda
veure video
Jornada L'ecosistema de la formacio artistica a Catalunya - Aproximacio a l'ecosistema
veure video
 Jornada L'ecosistema de la formació artística a Catalunya - El que podem aprendre de la situació
veure video
Jornada L'ecosistema de la formació artística a Catalunya.
veure video